Kotisivut Turku alk. 400€

Tarvitsetko uudet kotisivut, tai pitäiskö nykyset päivitellä nykypäivän tasolle? Jos näin on, niin klikkasit ihan oikeaan paikkaan.

Älä anna hinnan olla esteenä, vaan tsekkaa sivupaketit ja suunnitellaan yrityksellesi houkuttelevat nettisivut.

Edulliset kotisivut yritykselle kuin yritykselle ympäri Suomen

Valitse sinulle sopivin paketti

Sopiva kokonaisuus mietitään siltä kantilta, millaisia tuloksia haluat saavuttaa tulevaisuudessa.

Katso alapuolelta yrityksellesi sopivin kotisivupaketti. Teen sivut aina sinulle räätälöiden, jotta lopputulos on varmasti miellyttävä ja erotut muista. Ennen sivujen rakentamista käydään läpi sivun suunnittelu, jonka hyväksyttyäsi aloitan rakentamaan sivuja. Mitään ei julkaista ennen sinun hyväksyntääsi.

Verkkosivujen hintaa lisätään webhotelli ja domain. Nämä ovat tyypillisesti yhteensä n. 100e/vuosi. Neuvon tarvittaessa näiden ostossa.

Käyntikortti

400€

+ alv 24%

Uniikki

800€

+ alv 24%

Mahdollista maksaa korottomasti 2.osassa!

Koko helahoito

Alk. 1300€

+ alv 24%

Tässä paketissa mukana verkkosivut + hakukoneoptimointi

Mahdollista maksaa korottomasti jopa 4.osassa!

Kotisivut Turkulaisille yrityksille

Miksi yrityksesi tarvitsee kotisivut?

Koska se helpottaa myyntiä

Nykyaikana lähes jokainen ensivaikutelma luodaan verkossa. Kotisivut toimivatkin yrityksesi käyntikorttina, sekä palveluiden esittelijänä – ne kertovat, keitä olette, mitä teette ja miksi juuri te. Nämä asiat kun esitetään kotisivuilla hyvin, voit olla aivan varma että asiakkaan mielenkiinto herää. Ne ovatkin se paikka, missä yrityksen persoona pääsee loistamaan ja kertomaan tarinaa johon asiakkaat voi samaistua.

Monet edulliset kotisivut responsiivisesti mobiilissa

Kotisivut on helppo tapa erottua muista

Joten miksi et jo erotu?

Kun kilpailu tiukkenee, räätälöidyt ja ammattimaisesti suunnitellut kotisivut muodostavat eron siinä, miten asiakkaat näkevät brändinne.

Uniikki visuaalinen ilme ja sisältö, joka puhuttelee suoraan kohderyhmäänne tekevät sivustostanne muistettavan ja monesti asiakas tekeekin valinnan näillä perusteilla.

Asiakkaideni kertomaa

"Kiinteistöhuolto Tero Oyn sivut uusittiin täysin ja optimoitiin. Liikevaihto kasvoi noin 4,5 kertaiseksi 2021 vuoteen 2022. 110/100 tähteä Kotarille ja Jonille 🔥"
Tero Siukkola
Kiinteistöhuolto Tero Oy
"Asiantuntevaa ja ammattimaista palvelua. Kaikki sujui todella helposti ja näppärästi! Verkkokaupan myynti lähti vihdoin kasvuun Jonin "taikatemppujen" jälkeen ❤️"
Teresa Törmänen
Tuunauskauppa
"Hyvä, asiantunteva palvelu. Huomioi tarpeeni asiakkaana ja kuitenkin toi aina oman ammattilaisen näkökulman esiin. Nopeista reagoinneista muutosehdotuksiin erityisplussaa."
Paula Asikainen
Kauneushoitola Luonnon Lumossa

Kotisivuilla luot yrityksestä laadukkaan vaikutelman heti kättelyssä

Kotisivut tarjoavat mahdollisuuden luoda vahva ja laadukas ensivaikutelma yrityksestänne. Kun kilpailu on vain klikkauksen päässä, laadukkaat kotisivut auttavat erottumaan muista.

Kotisivut heijastavat myös ammattimaisuutta. Ne kertovat asiakkaillenne, että olette panostaneet yritykseenne – ette vain tuotteisiinne tai palveluihinne, vaan myös siihen, miten näyttäydytte netissä. Hyvin suunnitellun sivuston pitäisi olla aina visuaalisesti miellyttävä, helppokäyttöinen ja informatiivinen. Tällöin vakuutetaan asiakkaat siitä, että heidän ei enää tarvitse käydä kilpailijoiden sivuilla.

Laadukkaat kotisivut tietokoneella ja mobiilissa
Asiakkaan kotisivut

Kerro näppärästi palveluistasi ja tarjonnastasi

Kotisivujen avulla kerrot palveluistanne ja tarjonnastanne selkeästi ja houkuttelevasti. Ne tarjoavat helpon ja yksinkertaisen keinon esitellä yrityksenne vahvuuksia ja erikoisuuksia juuri yrityksesi näköisellä tavalla.

Sivustosi jokainen sivu, kuva ja tekstikappale kannattaa ehdottomasti luoda tukemaan yrityksenne viestiä. Tällöin innostetaan asiakkaita ostamaan.

Kerralla laadukkaat, mutta edulliset kotisivut yrityksellesi

Kotisivut ovat aina oma projektinsa ja ymmärrän täysin, jos niiden parissa häärääminen ja päivittely ei tunnu omalta jutulta. Siksi sivut suunnitellaankin aina pidemmän ajan tähtäimelle sopiviksi.

Hyvin suunnitellut kotisivut eivät siis ainoastaan kerro tarjonnastanne, vaan ne myös tehostavat myyntiä ja asiakassuhteiden rakentamista. Ne ovat investointi yrityksenne tulevaisuuteen.

Muista myös hakukoneoptimointi

Jotta kotisivuista saa kaiken irti, kannattaa niiden Googlenäkyvyyteen myös panostaa. Mitä ylempänä sivusi on hakutuloksissa, sitä enemmän sinne virtaa myös liikennettä. Tsekkaa hakukoneoptimoinnin pakettini ja nostetaan sivusi huipulle

Mitä elementtejä sivuille kannattaa laittaa

Kun on päästy siihen pisteeseen että hommataan kotisivut yritykselle, sitä saattaa miettiä, että mitähän asioita sinne kotisivuille sitten kannattaa laittaa. Asiaa kannattaa mieluummin miettiä siltä kantilta, että mitä ilman ei tule myyntiä.

Tässä yleisimmät elementit mitkä sivuiltasi täytyy löytyä:

  • Yrityksen yhteystiedot ja esittely
  • Tarjottavat palvelut
  • Keino ottaa yhteyttä

Nämä ovat kuitenkin vain ehdoton minimi. Jos vain listaa sivuille kyseiset asiat, voin melkein taata että täysin uusia asiakkaita on hankala sivujen kautta saada.

Kotisivujen elementit ja alasivut
Wordpress logo

WordPress alustana on varma valinta

Käytän kotisivujen tekoon wordpressiä. No miksi ihmeessä? No, lähdetään liikkeelle siitä, että WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta. Se onkin varma valinta yrityksille, jotka haluavat luoda ammattimaiset ja helposti hallinnoitavat nettisivut. Sen joustavuus, käyttäjäystävällisyys ja laaja valikoima ominaisuuksia tekevät siitä ihanteellisen alustan niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

WordPress tarjoaa myös huikean kattauksen teemoja ja lisäosia, joiden ansiosta sivuille saa lähes mitä toiminnallisuuksia tahansa.

Kotisivut Turkuun - Joensuusta käsin

Tänä päivänä hyvät yhteydet ovat mahdollistaneet, että pystymme tekemään töitä etänä – vaikkapa useamman sadan kilometrin välimatkalla.

Suurin osa asiakkaistani onkin pääkaupunkiseudun läheisyydestä, mutta matkan varrelle on kertynyt monia suomalaisia kaupunkeja aina pohjoisesta etelään.

Teen siis hommia Joensuusta käsin ja tarjoan palveluita esim. Turkuun. Tämä osoittaa, että pitkäkään välimatka ole este tänä päivänä. Hyvien yhteyksien ansiosta pystytään helposti olemaan kontaktissa, vaikka välissä olisi hehtaareittain metsää ja järveä. Homma toimii ja tavoitettavuus ei kärsi.

Miksi teen näin? Koska haluan tarjota parasta palvelua asiakkaille, riippumatta siitä missä päin Suomea he asuvat. Digiaika kun mahdollistaa fiksun ja joustavan työn.

Jos siis tarviit Pohjois-Karjalalaista näkökulmaa kotisivuihin tai vaikkapa hakukoneoptimointiin, laita ihmeessä viestiä!

Täällä mie oottelen siun yhteydenottoo.

Kotisivut Turkuun onnistuu Joensuusta käsin

Usein kysytyt kysymykset eli UKK

Kotisivujen hinta riippuu monesta eri asiasta. Perussivut kauttani saat edullisimmillaan 400€ + alv 24%. Tähän kuuluvat etusivu, yhteydenottosivu, sekä palvelut sivu.

Tämä on kuitenkin todellakin minimi ja usein suosittelen hieman laajempaa kokonaisuutta, sekä uniikimpaa ulkoasua.

Sivuston valmistuminen tapahtuu nopeimmillaan kahdessa päivässä siitä, kun olen saanut materiaalit. Tällöin käytän valmispohjaa. Uniikki-paketin sivuissa kestää hieman pidempään, koska paketti vaatii pidemmän suunnitteluprosessin. Yleensä tässäkin tapauksessa sivut ovat olleet valmiit 2 viikon sisällä

En tarjoa vain palvelua, jonka ostat ja unohdat. Tarjoan sinulle palveluideni ohessa läpinäkyvää yhteydenpitoa, jonka avulla pysyt oikeasti kartalla missä mennään.

Annan sinulle myös parannusehdotuksia markkinointiin, jos sellaisia huomaan yhteistyömme aikana.

Kotisivujen tekeminen itse voi olla houkutteleva vaihtoehto, erityisesti pienille yrityksille tai yksinyrittäjille, jotka haluavat säästää kuluissa. Vaikka itse tehtyjen kotisivujen aloituskustannukset voivat olla alhaisemmat, ammattilaisten tekemät sivut tarjoavat usein paremman investoinnin näkyvyyden, brändäyksen ja loppukäyttäjän tyytyväisyyden kautta.

Valinta riippuu siis yrityksenne tarpeista, resursseista ja tavoitteista. Jos haluatte varmistaa, että sivustonne erottuu kilpailijoista ja palvelee asiakkaitanne parhaalla mahdollisella tavalla, ammattilaisten palkkaaminen voi olla viisas päätös.

WordPress itsessään on ilmainen, mutta lisäosat saattavat maksaa. Monista lisäosista on kuitenkin olemassa ilmainen versio. Lisäksi tarvitset hostingpalvelun, joka tyypillisesti maksaa.

Nykypäivänä valikoimaa on jo melko paljon. WordPressin lisäksi markkinoilla on lukuisia alustoja, joilla käyttäjä voi suhteellisen helposti tehdä omat kotisivut. Alustoja ovat esim. Squarespace, Webnode, Webflow.

Ennen alustan valintaa kannattaa varmistaa, että alustalta löytyvät kaikki tarvittavat elementit.

Kaikkein tehokkain keino tähän on hakukoneoptimointi. Se tarkoittaa lyhyesti sitä, että nostetaan verkkosivun sijoitusta tärkeimmillä hakusanoilla tuloksissa ylöspäin.

Hakukoneoptimointiin pääset tutustumaan tästä.

Hakukoneoptimointi: Tehokasta hakukoneoptimointia, jolla saat liikennettä sivuillesi.

Sisällöntuotanto: Myynnillisesti tehokkaat ja asiakaslähtöiset tekstit niin verkkosivuille, kuin someen.

Tuossa ylempänä siitä jo vähän kerroinkin, mutta kerrotaan vähän lisää. Lyhykäisyydessään, tämän päivän teknologia varmistaa, että voin työskennellä etänä Joensuussa ja tarjota palveluita ympäri Suomen. Tai halutessaan vaikka ympäri maailman. Asiakkaita mulla on ollut ihan ympäri Suomen ja yks palvelu on esimerkiksi toteuttaa kotisivut Turkulaisille yrityksille. Tällä hetkellä tarjoan kotisivuja myös esim. Helsinkiin, Hämeenlinnaan, Joensuuhun, Jyväskylään, Kuopioon, Ouluun, Rovaniemelle, Tampereelle ja Vaasaan.

Laitetaas kotisivut kuntoon ja esille

Älä enää pyörittele peukaloita. Laita vaan viestiä ja ideoidaan sulle kotisivut, millaset yrityksesi vähintään ansaitsee.

Suunnittelutuokio kanssani ei maksa mitään, joten kannattaa olla yhteydessä jo pienellä kynnyksellä.