YRITTÄJÄN PIKASTARTTI

Ohituskaista asiakkaidesi luokse

Ratkaisu yrittäjälle joka haluaa tuloksia nopeasti

”Aloittava yrittäjä ja myyntiä pitäisi saada lisää.” Kuulostaa varmaan tutulta?

Et kuitenkaan paini tämän ongelman kanssa yksin. Tämä on lähes jokaisen aloittavan yrittäjän ongelma, mutta asian ei tarvitse olla näin. Tarjoan sinulle paketin, jolla kiihdytät ohituskaistaa pitkin suoraan sinne, missä asiakkaasi ovat. Yrittäjän pikastartissa luon sinulle massasta erottuvat kotisivut, jotka jäävät taatusti asiakkaasi mieleen. Pelkät hyvin tehdyt sivut eivät kuitenkaan riitä, jos kukaan ei löydä sivujasi.

Tässä vaiheessa mukaan astuu hakukoneoptimointi eli SEO. Kun yhdistetään näyttävät sivut ja hyvin tehty hakukoneoptimointi, jää sinun tehtäväksesi vain ylläpitää myyntiä ja ulkoista markkinointia

Yrittäjän pikastartti sisältää kaiken tämän:

Nyt 1400€!

Normaalisti 1600€

Hintaan lisätään alv 24% / Verkkosivujen hintaan lisätään verkkotunnus + webhotelli

Miten homma siis lähtee käyntiin?

Yhteistyö, joka perustuu vain toisen osapuolen näkemyksiin ei ole toimiva yhtälö. Toimintamallini perustuu aina yhteiseen ymmärrykseen asioista, jolloin voin tuottaa mahdollisimman laadukkaan ja toivotun lopputuloksen sinulle. Palveluihini sisältyy myös veloituksetta ”markkinoinnin vinkkivitoset”, joilla saat markkinointiisi lisää puhtia ja voit ottaa vinkit käyttöösi saman tien.

1. Aloitus

Alkupalaverissa käydään läpi lähtökohdat projektille. Katsotaan mihin suuntaan lähdetään rakentamaan ja suunnittelemaan sivua. Samalla sovitaan myös aikatauluista sekä tutustutaan yritykseesi ja miten toimenpiteillä saadaan kehitettyä liiketoimintaasi.

2. Suunnittelu

Suunnittelu aloitetaan sopimalla sivuston sisältö. Samalla käydään läpi kaikki elementit mitä sivustosi tarvitsee ja valitaan värit, sekä sivuston rakenne. Tässä vaiheessa testaillaan potentiaalisia vaihtoehtoja kotisivujen rakenteelle ja ulkoasulle, sekä sisällölle ylipäätänsä.

3. Luonnos

Kun sivustosi on suunniteltu, päästään luonnosvaiheeseen. Tässä kohtaa otetaan palaveri, jossa käydään luonnos läpi ja tehdään tarvittavia muutoksia ulkoasuun ja rakenteeseen. Kun olet hyväksynyt luonnoksen, alan rakentamaan sivuasi.

4. Julkaisu

Tässä vaiheessa kotisivusi ovat valmiit ja viimeistellyt, sekä voit aloittaa niiden käytön. Samalla sivuston käyttöoikeus siirtyy sinulle ja voit nauttia uudesta kotisivustasi.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!