Hakukoneoptimointi Vantaa

Eikö yrityksesi tahdo löytyä Googlesta? Jos näin on, kyseessä on suurella todennäköisyydellä puutteellinen hakukoneoptimointi.

Hoidetaan tämä asia kuntoon ja laitetaan yrityksesi löytymään tuloksellisesti hakukoneista.

Google hakukoneoptimointi tilastoja ja KotarSites omistaja Joni Raninen

Miksi yrityksesi kannattaa panostaa hakukoneoptimointiin?

Koska haluat lisää asiakkaita

Nykypäivänä ei enää riitä, että sinulla on kotisivut. Sinulla täytyy olla kotisivut, jotka löytyvät hakukoneista. Mietit luultavasti tälläkin hetkellä, kuinka löydät lisää maksavia asiakkaita? Asian voin kääntää päälaelleen – entä jos asiakkaasi löytävätkin sinut itse hakemalla Googlesta?

Hakukoneoptimointi raketti lentää tiellä kilpailijoiden ohi

Kilpailijasi kasvavat ja kehittyvät

Älä jää jälkeen

Sivustosi parantaminen ja hakukoneoptimointi eivät tapahdu sormia napsauttamalla. Pitkäjänteinen tekeminen takaa kuitenkin usein pitkäaikaisia tuloksia

Siinä missä maksettu markkinointi loppuu samalla hetkellä, kuin budjettisi – hakukoneoptimointi jatkaa porskuttamistaan.

Kun sivustosi tai verkkokauppasi optimoidaan hakukoneille ja käyttäjille suotuisiksi, alkaa myös sivustoliikenne kasvaa.

Mitä se sitten tarkoittaa? Enemmän kävijöitä = enemmän myyntiä.

Asiakkaideni kertomaa

"Kiinteistöhuolto Tero Oyn sivut uusittiin täysin ja hakukoneoptimoitiin. Liikevaihto kasvoi noin 4,5 kertaiseksi 2021 vuoteen 2022. 110/100 tähteä Kotarille ja Jonille 🔥"
Tero Siukkola
Kiinteistöhuolto Tero Oy
"Asiantuntevaa ja ammattimaista palvelua. Kaikki sujui todella helposti ja näppärästi! Verkkokaupan myynti lähti vihdoin kasvuun Jonin "taikatemppujen" jälkeen ❤️"
Teresa Törmänen
Tuunauskauppa
"Hyvä, asiantunteva palvelu. Huomioi tarpeeni asiakkaana ja kuitenkin toi aina oman ammattilaisen näkökulman esiin. Nopeista reagoinneista muutosehdotuksiin erityisplussaa."
Paula Asikainen
Kauneushoitola Luonnon Lumossa

Hakukoneoptimointi tuottaa enemmän arvoa yrityksellesi

Verkkosivujen kohdalla pätee sama asia, kuin kivijalkaliikkeenkin kohdalla – jos kukaan ei tiedä, kukaan ei osta.

Se, että sinulla on kotisivut yritykselle on hyvä alku – se ei vain valitettavasti riitä nykyaikana.

Sivujen tarkoitus on mahdollistaa myynnin kasvu. Jos kukaan ei löydä sivuille, ei tätä tapahdu.

Olitpa sitten yrittäjä, joka tarjoaa palveluitansa tai pyörität verkkokauppaa – Autan sinua löytämään lisää ostavia asiakkaita yrityksesi sivuille.

Kolikot jotka kuvaavat yrityksen kasvua hakukoneoptimoinnin jälkeen
Liikenne moottoritiellä

Hyödynnetään sivujesi potentiaali ja lisätään liikennettä

Suunnittelun ja toteutuksen jälkeen kehitetään jo tehtyä hakukoneoptimointia. Kun alat saada sivuillesi uusia kävijöitä, on tärkeää tutkia analytiikkaa ja tehdä parannuksia.

Analytiikasta katsotaan, että sivuille tuleva liikenne on laadukasta ja hyödyllistä. Seurannan aikana luon sivuille uutta sisältöä ja muokkaan tarvittaessa nykyistä sisältöä.

Näin varmistetaan, että sivusi löytyvät hakukoneista myös tulevaisuudessa.

Täytyy kuitenkin muistaa, että kerran tehty optimointi ei ole tae loppuelämän hyvästä sijoituksesta. Optimointia on hyvä tehdä säännöllisesti – jolloin varmistat ansaitun paikkasi Googlessa myös tulevaisuudessa.

Tekemääni hakukoneoptimointiin luottavat muun muassa:

Hakukoneoptimointi ei ole hakuammuntaa, vaan perustuu dataan

Hakukoneiden hyödyntäminen voi olla suurin harppaus yrityksesi kasvulle, jonka tulet koskaan ottamaan. Se, että asiakkaat löytävät luoksesi oikeilla hakusanoilla on juuri se polku, jonka haluat heidän kulkevan.

Tikkataulu jossa tikkoja kuvastaa hakukoneoptimointia

Vain 5,7 % sivuista sijoittuu 10 parhaan hakutuloksen joukkoon vuoden sisällä julkaisusta.

(Lähde: Ahrefs)

Ei ole vain yhtä tapaa tehdä asioita

Hakukoneoptimointi voi kuulostaa suorasukaiselta projektilta, mutta jokainen sivusto on yksilönsä, jolle täytyy tehdä yksilöllisiä toimenpiteitä.

Käyn sivustosi läpi ja tutkin ensin isoimmat puutteet optimoinnissa. Sivustojen ongelmakohdat voivat olla eri osa-alueilla, joten yhtä samaa kaavaa ei aina noudateta.

Jotta sivuistasi saadaan kaikki irti, tehdään vähintään seuraavat toimenpiteet:

  • Avainsanatutkimus
  • Tekninen SEO
  • Optimoidun sisällön tuottaminen, tukemaan aihetta
  • Sivuston nopeuden optimointi

Nämä ovat kuitenkin vain pintaraapaisu hakukoneoptimoinnista, joka tulee lisäämään yrityksesi arvostusta ja luotettavuutta asiakkaasi silmissä.

Sinun yrityksellesi sopiva paketti

Sopiva kokonaisuus mietitään siltä kantilta, kuinka nopeasti haluat saavuttaa tuloksia sivustollesi.

Haluatko hoitaa homman kotiin avaimet käteen periaatteella? Tällöin kannattaa ehdottomasti valita Optimi tai Optimi+. Jos taas olet tee-se-itse tyyppinen henkilö, voi myös Nopsa olla sopiva ratkaisu. Ota huomioon, että nopsa-paketista saat kaiken irti vain, jos omaat teknistä osaamista!

Optimi 3kk

300€/kk

+ alv 24%
Yht. 900e

Mahdollista maksaa korottomasti 3.osassa!

Optimi 6kk

270€/kk

+ alv 24%
Yht. 1620e

Mahdollista maksaa korottomasti jopa 6.osassa!

Nopsa

500€

+ alv 24%

Hakukoneoptimointia Vantaalle - Joensuusta käsin

Tänä päivänä hyvät yhteydet ovat mahdollistaneet, että pystymme tekemään töitä etänä – vaikkapa useamman sadan kilometrin välimatkalla.

Suurin osa asiakkaistani onkin pääkaupunkiseudun läheisyydestä, mutta matkan varrelle kertyy monia suomalaisia kaupunkeja aina pohjoisesta etelään.

Hakukoneoptimointi vaatii ymmärrystä eri toimialojen prosesseista ja asiakkaiden käyttäytymisestä verkossa. Olenkin päässyt toimimaan monien eri alojen ammattilaisten kanssa, joka on vahvistanut toimialaymmärrystäni. Hakusanat voivat toimia aivan eri tavalla toisella puolen Suomea.

Työskentely eri alueilla antaa minulle ainutlaatuisen näkökulman siihen, kuinka alueelliset markkinat ja kuluttajakäyttäytyminen vaikuttavat hakukoneoptimoinnin strategioihin. Se mahdollistaa räätälöityjen ratkaisujen kehittämisen, jotka vastaavat juuri tietyn alueen tarpeita ja kohderyhmää, olipa kyseessä sitten paikallisen palvelun näkyvyyden lisääminen tai vaikkapa kotimainen verkkokauppa.

Kaiken kaikkiaan, vaikka hakukoneoptimoinnin ammattilaisena työskentely ympäri Suomea tuo mukanaan omat haasteensa, se on myös äärimmäisen palkitsevaa. Se ei ainoastaan tue omaa ammatillista kehitystäni, vaan myös auttaa minua edistämään suomalaisten yritysten menestystä verkossa, mikä on loppujen lopuksi koko toimintani ydin.

Hakukoneoptimointi Vantaa

Usein kysytyt kysymykset eli UKK

En tarjoa vain palvelua, jonka ostat ja unohdat. Tarjoan sinulle palveluideni ohessa läpinäkyvää yhteydenpitoa, jonka avulla pysyt oikeasti kartalla missä mennään.

Optimointini rinnalla tarjoan myös parannusehdotuksia sivuillesi, sekä autan aidosti sinua kehittämään yritystoimintaasi ja myyntiäsi sivujen kautta.

Tarjoan sinulle myös veloituksettoman auditoinnin sivuillesi. Näin saat ensipuraisun siitä, kuinka voin sinua auttaa.

Hakukoneoptimointi (eli SEO), on prosessi, jonka tavoitteena on parantaa verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneiden orgaanisissa (eli maksuttomissa) hakutuloksissa. SEO sisältää monenlaisia elementtejä, jotka auttavat parantamaan sivuston sijoitusta ja houkuttelemaan enemmän liikennettä. Hakukoneoptimointi kattaa erilaisia toimenpiteitä, esimerkiksi avainsanatutkimuksen, sisällön optimoinnin, sivuston teknisen kunnon parantamisen.

Kohdistamalla hakukoneoptimoinnin Vantaalle, pääset käsiksi suureen määrään ihmisiä. PK-seudulla asuukin lähes 1,6 miljoonaa ihmistä. Siellä sijaitsee myös suurin osa yrityksistä ja start-upeista, mikä tekee siitä strategisesti tärkeän kohdealueen näkyvyyden ja bränditietoisuuden kasvattamiseen.

Kilpailu on kovaa, ja kuluttajien odotukset ovat korkealla, joten tehokas hakukoneoptimointi auttaa erottumaan kilpailijoista, tavoittamaan kohdennetun yleisön ja parantamaan liikenteen laatua verkkosivustolle. Lisäksi, kun SEO-strategia on kohdistettu Vantaalle, se voi tuoda merkittävää arvoa yrityksille, jotka pyrkivät laajentamaan toimintaansa ja saavuttamaan johtavan aseman kaupungissa, mikä usein heijastuu myös menestykseen myös muilla alueilla.

Hakukoneoptimointi auttaa parantamaan verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa, mikä puolestaan lisää sivuston liikennettä ja mahdollisuuksia saada enemmän potentiaalisia asiakkaita. Kun sivusto näkyy korkeammalla hakutuloksissa, se houkuttelee enemmän kävijöitä, johtaa usein isompaan myyntiin. SEO:n avulla yritykset siis voivat tavoittaa kohdeyleisönsä tehokkaammin ja saada sitä kautta kilpailuetua markkinoilla. Siksi suosittelen harkitsemaan optimointia yhdeksi markkinointitoimenpiteeksi.

Hakukoneoptimoinnin tulosten saavuttaminen riippuu monista tekijöistä, kuten sivuston nykyisestä tilasta, kilpailun tasosta alalla, toteutettujen SEO-toimenpiteiden laajuudesta. Joskus parannukset voivat alkaa näkyä muutamassa viikossa tai kuukaudessa, mutta merkittävimmät ja pysyvämmät tulokset vaativat usein kuukausien jatkuvaa työtä. SEO ei siis ole mikään pikaetappi, vaan sen tulokset tuottavat hedelmää ajan myötä. On tärkeää asettaa realistiset odotukset ja ymmärtää, että optimoinnissa ei ole pikavoittoja.

Vaikka hakukoneoptimoinnin perusteiden oppiminen ja itse tekeminen voi olla houkuttelevaa, monet yritykset päättävät olla tekemättä optimointia itse sen monimutkaisuuden, aikaa vievän luonteen ja jatkuvan päivitystarpeen vuoksi. SEO vaatii laajaa asiantuntemusta, joka kattaa tekniset, sisällölliset ja markkinointiin liittyvät näkökohdat. Lisäksi hakukoneiden algoritmit muuttuvat jatkuvasti, mikä tarkoittaa, että strategioita on mukautettava säännöllisesti pysyäkseen ajan tasalla ja tehokkaina.

Ammattilaisten palkkaaminen tarjoaa osaamista ja resursseja. Nämä ovat tarpeen jos halutaan nostaa sijoitusta ja saada sivuille enemmän kävijöitä. Tämä säästää ilman muuta aikaa ja rahaa, jotka voidaan ohjata muihin yrityksen kasvua tukeviin toimiin.

Jos huomaat, että sivustosi ei löydy hakukoneista tai löytyy sieltä todella huonosti, kannattaa harkita optimointia. Optimoinnin avulla saat tietoosi hakusanat, joilla ihmiset aidosti hakevat palveluitasi. Myös, jos liikennemäärät sivustolla ovat vähäisiä löytyy syyllinen usein heikosti optimoidusta sivustosta.

Monesti mietitään minkä on pielessä, jos yrityksen sivut eivät löydy googlesta. Tähän on usein ainoa syy, joka on puutteellinen hakukoneoptimointi. Mitä paremmin löydyt hakukoneista, sitä enemmän saat vierailijoita sivuillesi.

Kotisivut ja kehitys: Toiveidesi mukaiset ja laadukkaat kotisivut. Kasataan yrityksellesi unelmiesi kotisivut, joita voit esitellä asiakkaillesi ylpeinä. Hyvin tehdyt kotisivut myös edesauttavat muuttamaan sivuvierailijat potentiaaliksi asiakkaiksi.

Sisällöntuotanto: Myynnillisesti tehokkaat ja asiakaslähtöiset tekstit niin verkkosivuille, kuin someen.

Vantaalla asuu n. 247 000 asukasta, joten mahdollisuutesi tarjota palveluitasi on todella laaja. Vantaalla on myös useita kaupunginosia, jolloin hakukoneoptimointia voidaan keskittää vieläkin tarkemmin.

Kaupunginosat ovat tässä:

Lentokenttä, Pakkala, Tammisto, Veromies, Viinikkala, Ylästö, Hakunila, Itä-Hakkila, Kuninkaanmäki, Länsimäki, Länsisalmi, Ojanko, Rajakylä, Sotunki, Vaarala, Keimola, Kiila, Kivistö, Lapinkylä, Luhtaanmäki, Myllymäki, Piispankylä, Riipilä, Seutula, Vestra, Asola, Havukoski, Ilola, Koivukylä, Päiväkumpu, Rekola, Jokivarsi, Korso, Leppäkorpi, Matari, Metsola, Mikkola, Nikinmäki, Vallinoja, Vierumäki, Askisto, Hämeenkylä, Hämevaara, Kaivoksela, Linnainen, Martinlaakso, Myyrmäki, Petikko, Vantaanlaakso, Vapaala, Varisto, Hakkila, Helsingin pitäjän kirkonkylä, Hiekkaharju, Jokiniemi, Koivuhaka, Kuninkaala, Ruskeasanta, Simonkylä, Tikkurila, Viertola.

Tarjoan google hakukoneoptimointia myös esim. Espoon, Helsingin, Jyväskylän, Kuopion, Lahden, Oulun, Porin, Tampereen ja Turun alueille. Eli käytännössä toimialueenani on koko Suomi.

Tarjoan myös kotisivuja esimerkiksi seuraaviin kaupunkeihin: Tällä hetkellä tarjoan kotisivuja esim. Helsinkiin, Hämeenlinnaan, Joensuuhun, Jyväskylään, Kuopioon, Ouluun, Rovaniemelle, Tampereelle, Turkuun ja Vaasaan.

Nostetaan sivusi aivan uudelle tasolle

Jo pienillä muutoksilla saadaan parannettua sivujesi käyttökokemusta ja myyntiä. Entä jos muutokset olisivatkin suurempia?

Palveluideni avulla edistät liiketoimintaasi ja voitat asiakkaidesi luottamuksen puolellesi kerta toisensa perään.